Transformatoare produse de fabrica GBE Italia ,transformatoarele sunt izolate în ulei și rășină. Produsele ofertate sunt realizate la standarde europene și internaționale și funcționează deja în sistemele energetice de pe mai multe continente. Fabrica GBE Italia este o fabrică cu multă experiența în construcția de transformatoare standard cât și la comanda clientlui. Producția Fabricii este axată pe construcția transformatoarelor în rășină de la puteri mici pana la 30MVA iar pe transformatoarele în ulei de la puteri de 50KVA până la 50MVA. GBE Italia este specializată în producția de reactoare izolate în rășină clasa F - H și reactoare izolate în ulei pentru aplicații interne pana la 5000A/52KV. S.C. Electrocarpat S.R.L. importă toate tipurile de transformatoare cu pierderi Ecodesign ,Enel, sau EON. Orientarea spre client, promtitudinea, calitatea și perseverența ne recomanda. Pentru orice intrebări sau cereri de ofertă, nu ezitați să ne contactați.


TRANSFORMATOARE ÎN RĂȘINĂ

Transformatoarele în rășină au cel puțin una dintre cele două înfășurări încorporate într-o matriță autoclavă, la valori apropiate de zero vid cu rășină epoxidică. Cealaltă înfășurare poate fi, de asemenea, imprimata în rășini epoxidice sau impregnate cu rășină de poliester clasa H cu o cimentare ridicată.

Transformatoarele în rășină au ajuns la un grad ridicat de fiabilitate datorită progreselor tehnologice în ultimii ani. Produsele E2, C2, F1, dar de asemenea si E3 (IEC 60076-16) și C4 (GOST-R), pot fi utilizate în prezența unei rate de umiditate ridicată și poluare, temperaturi scăzute de instalare chiar până la -60 ° C, prin urmare, eliminarea problemelor legate de riscurile de incendiu și a emisiilor de substanțe toxice și nocive în caz de incendiu.

Pe măsură ce sunt în întregime construite cu materiale izolatoare ignifuge și materiale de auto-stingere, acestea sunt complet lipsite de toate restricțiile pe care ar trebui să fie în mod normal, aplicate echipamentelor inflamabile, cu pericol de propagare a focului.Descarcă: Eco Design rășină 12kV, Eco Design rășină 24kV,36KV

TRANSFORMATOARE ÎN ULEI

În acest tip de transformator, circuitul magnetic și înfășurările sunt imersate într-un lichid izolator, cum ar fi uleiuri minerale, silicon, ester sau ulei vegetal. Alegerea uleiului este legata de tipul de instalare și de cerințele specifice ale Clientului și, acolo unde este necesar, să poată asigura garanții speciale în ceea ce privește impactul asupra mediului și a siguranței în caz de incendiu.

Transformatoarele in ulei sunt pentru multe aplicații, în special, transformatoare de distributie si speciale MT / JT, MT / MT, LV / LV, IT / MT, HV / LV și HV / HV transformatoare cu putere de la 50kVA pana la 50 MVA, până la tensiuni de 145 kV (BIL 650 kV), cu schimbător de vid sau de sarcină de la robinet. Înfășurările primare și secundare ale transformatoarelor de ulei sunt construite din aluminiu și / sau cupru cu izolație din hârtie celuloză pură sau, pentru fire cu diametru mic, de dublu de email. Aceste înfășurări au o secțiune ovală sau circulară și tipul concentrică, coaxiale coloanele miezului. Transformatoarele pot fi sigilate ermetic, cu un aer / pernă de azot sau cu conservator.

Descarcă: Eco Design ulei 12kV_24kV.pdf, Eco Design ulei 36kV.pdf


Electrocarpat furnizează transformatoare de putere în ulei până la 50 MVA, cu tensiune de 145kV (BIL650), cu un circuit Oprit sau Pornit cu robinet de încarcare. Robinetul de încarcare poate fi fie intern sau extern. Transformarea de putere în ulei se face pe baza unor criterii constructive și de proiectare în ceea ce asigură cea mai înaltă fiabilitate operațională și o mare performanță electrodinamică, precum si izolare excelenta, astfel, pentru a evita problemele legate de posibile supratensiunilor de rețea. Miezul magnetic este realizat cu foi de oțel de înaltă permeabilitate la 45 de grade tăiat în tipul american sau european pas tur. Cele de ambalaj de tensionare a foilor magnetice sunt dimensionate în mod corespunzător pentru a se asigura etanșarea mecanică, de reducere a zgomotului, precum și orice problemă legată de manipularea sau tensiunile înfășurărilor. Înfășurările MV și HV sunt realizate dintr-un disc sau cu conductori de cablu transpuși; acestea sunt realizate cu mașini orizontale sau verticale de lichidare de către personalul cu experiență într-un mediu controlat. Poziționarea bobinelor și diferența dintre ele și între straturile se efectuează în conformitate cu indicațiile precise ale schemei electrice, precum și tipul de conductor și prelucrarea acesteia. Uscarea și procesul de presare a înfășurărilor înainte de asamblare este fundamentală și se realizează într-un cuptor cu circulație de aer uscat, monitorizate și temperaturile înregistrate.

CERTIFICATE
Bulgaria Italia Rusia Ucraina

CONTACT

Raspundem la mesajele dumneavoastra cu promptitudine.
  • S.C. ELECTRO CARPAT S.R.L.
  • Email: office@electrocarpat.ro
  • Transformatoare - 0721-128-783
  • Fotovoltaice - 0725-521-690
@ Copyright 2024 ELECTROCARPAT.ro